Rondleiding & Holland Quiz Diner

Rondleiding & Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,00
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Rondleiding & Holland Quiz Diner

Geniet eerst van een rondleiding met gids langs de bezienswaardigheden van Volendam. Schuif daarna aan voor het Holland Quiz Diner.

17:00 - 17:30
Rondleiding door Volendam met gids

Veel toeristen wandelen alleen maar over de dijk. Ze zien de souvenirwinkeltjes en de haven. Maar Volendam heeft veel meer te bieden. Onze rondleidingen laten je de leukste bezienswaardigheden zien: bijzondere monumenten, huisjes, straatjes en pleintjes waar de meeste toeristen niet komen. Maar juist bij deze locaties kom je in contact met het heden en verleden van dit unieke vissersdorp.

Heb je vragen over Volendam? Onze gids beantwoordt met veel interesse jullie vragen. Of je nu vragen hebt over de geschiedenis, klederdracht of het vissersleven van 100 jaar geleden. De kans is groot dat onze gids je kennis vergroot.

18:00 - 21:15
Bedrijfsuitje Holland Quiz Diner

Op zoek naar een leuk avondvullend bedrijfsuitje? Dan is het Holland Quiz Diner een leuk idee. Het Holland Quiz Diner is een origineel bedrijfsuitje met een smakelijk driegangendiner en een supergezellige Holland Quiz met stemkastjes. Bij aankomst in het eetcafé heet onze spelbegeleider jullie van harte welkom. Tijdens deze ontvangst serveren wij alvast de eerste gang inclusief een lekker drankje. Dit voorgerecht bestaat uit twee soorten soep inclusief stokbrood. Na het voorgerecht is het tijd voor teambuilding. Jullie quizmaster legt de quiz uit en alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Vervolgens stellen wij jullie de meest uiteenlopende vragen over ons mooie kikkerlandje. Alle vragen zijn in diverse categorieën ingedeeld: topografie, geschiedenis, sport, muziek en algemene weetjes. De vragen zijn behoorlijk uitdagend. En weet je wat je het nog leuker maakt? De quiz bevat zeer veel leuke muziek- en beeldfragmenten. We onderbreken het eerste gedeelte van de quiz. Want het hoofdgerecht komt eraan. Dit menu bestaat uit een keuze van een heerlijk vlees- vis- of vegetarisch gerecht. Aanvallen maar! Na het hoofdgerecht is het tijd voor het tweede gedeelte van de quiz. Nog meer leuke en verrassende vragen. Houd je concentratie vast, anders verspeel je nog je voorsprong. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde zijn dubbele punten te verdienen. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste punten gescoord? Dit team team begint nu heel hard te juichen. Natuurlijk belonen wij deze uitzinnige deelnemers met een originele prijs. Iedereen kan nu weer blij zijn, want het dessert komt eraan. Jullie genieten nog even na van een smaakvol dessert.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw van den Berg 13-11-2020

Online activiteit was voor ons nieuw. Duidelijke communicatie vanuit Volendam Events vooraf en op de dag zelf. Leuke vragen, was heel gezellig! 

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Van Halderen 04-06-2021

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

Van der Swaluw 14-08-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Jumbo 28-09-2019

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Eveline Hensen 25-07-2020

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel!