Rondleiding & Holland Quiz Diner

Rondleiding & Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,00
p.p. incl BTW


Rondleiding & Holland Quiz Diner

Geniet eerst van een rondleiding met gids langs de bezienswaardigheden van Volendam. Schuif daarna aan voor het Holland Quiz Diner.

17:00 - 17:30
Rondleiding door Volendam met gids

Veel toeristen wandelen alleen maar over de dijk. Ze zien de souvenirwinkeltjes en de haven. Maar Volendam heeft veel meer te bieden. Onze rondleidingen laten je de leukste bezienswaardigheden zien: bijzondere monumenten, huisjes, straatjes en pleintjes waar de meeste toeristen niet komen. Maar juist bij deze locaties kom je in contact met het heden en verleden van dit unieke vissersdorp.

Heb je vragen over Volendam? Onze gids beantwoordt met veel interesse jullie vragen. Of je nu vragen hebt over de geschiedenis, klederdracht of het vissersleven van 100 jaar geleden. De kans is groot dat onze gids je kennis vergroot.

18:00 - 21:15
Bedrijfsuitje Holland Quiz Diner

Op zoek naar een leuk avondvullend bedrijfsuitje? Dan is het Holland Quiz Diner een leuk idee. Het Holland Quiz Diner is een origineel bedrijfsuitje met een smakelijk driegangendiner en een supergezellige Holland Quiz met stemkastjes. Bij aankomst in het eetcafé heet onze spelbegeleider jullie van harte welkom. Tijdens deze ontvangst serveren wij alvast de eerste gang inclusief een lekker drankje. Dit voorgerecht bestaat uit twee soorten soep inclusief stokbrood. Na het voorgerecht is het tijd voor teambuilding. Jullie quizmaster legt de quiz uit en alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Vervolgens stellen wij jullie de meest uiteenlopende vragen over ons mooie kikkerlandje. Alle vragen zijn in diverse categorieën ingedeeld: topografie, geschiedenis, sport, muziek en algemene weetjes. De vragen zijn behoorlijk uitdagend. En weet je wat je het nog leuker maakt? De quiz bevat zeer veel leuke muziek- en beeldfragmenten. We onderbreken het eerste gedeelte van de quiz. Want het hoofdgerecht komt eraan. Dit menu bestaat uit een keuze van een heerlijk vlees- vis- of vegetarisch gerecht. Aanvallen maar! Na het hoofdgerecht is het tijd voor het tweede gedeelte van de quiz. Nog meer leuke en verrassende vragen. Houd je concentratie vast, anders verspeel je nog je voorsprong. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde zijn dubbele punten te verdienen. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste punten gescoord? Dit team team begint nu heel hard te juichen. Natuurlijk belonen wij deze uitzinnige deelnemers met een originele prijs. Iedereen kan nu weer blij zijn, want het dessert komt eraan. Jullie genieten nog even na van een smaakvol dessert.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Heer Hallatu 11-02-2023

Was een leuk evenement! Het ging allemaal erg gemoedelijk en fijne introductie.

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Bianca Siegelaer 07-10-2023
Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Nita 16-10-2022

Erg leuk en goed uitje. Waar voor het geld!

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Anja Blonk- de Vries 13-09-2023

Misschien idee om ook een plattegrondje bij de papieren te doen met daarop de wandeling naar het Paard en hoeveel kilometer het is zodat je de afweging kan maken welke wandeling je gaat doen en of dat past in de beschikbare tijd.
Verder hebben wij het reuze naar onze zin gehad en geven wij jullie voor de organisatie van deze dag een dikke pluim!!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Rambonnetgroep Naaldwijk 23-02-2024
Kinderrijk 22-08-2020

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Mevrouw Annelies 29-04-2023

We hebben een fantastische dag gehad. Dank daarvoor.

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Jonkman 15-06-2019

Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Romy Huisman 19-11-2023