Workshop Volendams dialect: Oe èh jej je ai?

9,8 zeer goed
Workshop Volendams dialect: Oe èh jej je ai?
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW


Workshop Volendams dialect: Oe èh jej je ai?Workshop Volendams dialect: Oe èh jej je ai?

Leer de Volendamse taal kennen tijdens de workshop Volendams leren en ontvang een officieel diploma. 

Ben je ooit gefascineerd geweest door de unieke taal van Volendam? Dan is de Workshop Volendamse Taal precies wat je zoekt! In deze bijzondere workshop leer je niet alleen de typische Volendamse woorden en uitdrukkingen, maar krijg je ook inzicht in de rijke geschiedenis en de eigenaardigheden van het Volendamse dialect. De workshop Volendamse taal biedt een interactieve ervaring met praktische oefeningen die je snel vertrouwd maken met de karakteristieke taal van Volendam. Hieronder volgt een overzicht van wat je kunt verwachten:

Het Ontstaan van het Volendams Dialect

Ontdek hoe het Volendamse dialect is ontstaan en leer welke woorden overeenkomsten vertonen met verwante dialecten. Verdiep je in de kenmerken van het Volendamse dialect, zoals de unieke manieren van communiceren en de specifieke uitspraak van klinkers. Tijdens de cursus krijg je praktische tips om deze klinkers correct uit te spreken en zo de Volendamse taal beter te begrijpen.

Leer Volendamse Woorden en Uitdrukkingen met Kermisliedjes

Liedjes vormen een ideale manier om nieuwe woorden en uitdrukkingen te leren. Luister naar twee populaire Volendamse kermiskrakers en probeer de ontbrekende Volendamse woorden in de songteksten in te vullen. En natuurlijk mag je ook meezingen terwijl je jezelf onderdompelt in de sfeer van de Volendamse muziek.

Voer een Gesprek in het 'Volledams'

Test je nieuwe kennis in een rollenspel waarin je een echt Volendams gesprek voert. Bereid je voor op hilariteit terwijl je de typische Volendamse uitdrukkingen en woorden in de praktijk brengt. Maar maak je geen zorgen, een lach hoort erbij en wordt alleen maar aangemoedigd!

Diploma Volendamse Taal

En natuurlijk ontvang je na afloop van de workshop een officieel diploma 'Volendamse Taal'. Of je het nu aan je CV toevoegt of gewoon thuis ophangt, dit diploma mag je met trots tonen als bewijs van je nieuwe taalvaardigheden.

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Iris Heijnen, Dijklander Ziekenhuis 23-11-2023
Wim Verheul 02-09-2023

Alles was perfect geregeld ik kan niks negatiefs verzinnen. We hebben 2 dagen genoten in volendam.dank jullie wel alles klopte.

Horizon College 24-07-2023
Marcel Wallage 14-05-2023

Leuke middag!

Licia de Wit 30-04-2023

Het was een leuke afsluiting van ons dagje uit naar Volendam / Marken.
Top!

Nadine Vette 01-04-2023

Alles is erg goed bevallen en iedereen was erg enthousiast. Communicatie verliep zowel op voorhand als op de dag zelf erg soepel en prijs/kwaliteitverhouding was goed. Bedankt in ieder geval!

 

Peter van den Bosch 11-03-2023

Leuke enthousiaste organisatie en medewerkers.
Prima arrangementen

SEO Economisch Onderzoek 09-02-2023

Ontzettend gelachten en ondanks mijn Volendamse afkomst toch een en ander geleerd ;-)

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

Son Tran 04-07-2020

We hebben het goed naar ons zin gehad bedankt!!

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Annemarie Bruijel 09-04-2016

De communicatie tussen Ramon en ons, was prima en direct antwoord als we een vraag hadden. Waarvoor onze dank.
De workshop Volemdams praten was erg geslaagd. De `docent`vertelde leuk.
Iedereen heeft genoten van deze dag.

Combineer de workshop Volendams leren

Deze leuke workshop combineer je eenvoudig met andere activiteiten, zoals een rondleiding, puzzeltocht, Volendam Belevenis of een boottocht. Stuur een e-mail naar info@volendamevents.com of bel naar 0299 323217 en geef je wensen aan. Binnen 24 uur – vaak nog dezelfde dag – ontvang je een vrijblijvende offerte per e-mail. Ontdek onze snelle, enthousiaste en professionele klantenservice.

 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Iris Heijnen, Dijklander Ziekenhuis 23-11-2023
Wim Verheul 02-09-2023

Alles was perfect geregeld ik kan niks negatiefs verzinnen. We hebben 2 dagen genoten in volendam.dank jullie wel alles klopte.

Horizon College 24-07-2023
Marcel Wallage 14-05-2023

Leuke middag!

Licia de Wit 30-04-2023

Het was een leuke afsluiting van ons dagje uit naar Volendam / Marken.
Top!