Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams

Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
32,50
p.p. incl BTW

Ontdek de leukste plekjes van Edam en Volendam met stadsfiets. Actief en uitdagend.

Ontvangst in Volendams eetcafé

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Alle deelnemers ontvangen een drankje naar keuze. Na het drankje neemt onze eventmanager het woord. We leggen het programma uit en delen de deelnemers in teams in. Het is tijd om te beginnen! We nemen jullie mee naar de startlocatie. Kijk de fietsen staan al klaar! 

En fietsen maar...

Jullie gaan op pad voor een leuke en uitdagende fietspuzzeltocht langs de leukste plekjes. Bij alle bezienswaardigheden gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Daarvoor moet je goed om je heen kijken, je gezonde verstand gebruiken en natuurlijk puzzelen. Zijn jullie in staat om alle locaties te vinden en juiste oplossingen te vinden? Een ding staat vast: één team gaat er met de hoofdprijs vandoor. Na twee uur zetten jullie de fiets weer terug.

Wie wint de prijs?

Alle deelnemers komen weer samen in een gezellig café. Hier ontvangen jullie een welverdiend drankje. Onze event manager neemt de boekjes in en telt de punten. Tijd voor de prijsuitreiking. Onze spelbegeleider vertelt eerst de goede antwoorden en dan stijgt de spanning. Dan juicht het winnende team en de teamleden slaan de armen in de lucht. Met een grote glimlach nemen zij de hoofdprijs in ontvangst. 

Fietspuzzeltocht combineren?

De Fietspuzzeltocht Edam Volendam combineer je eenvoudig met een lunch, foto in Volendams kostuum, boottocht of andere activiteiten.    

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Joyce Schols-Lemmens 17-10-2023

Prima opdrachten en alles goed geregeld, prettig contact.

M Jansen 09-11-2023

De vragen waren soms best pittig, zeker als je nog nooit in Volendam geweest bent....en ook, zoals het hoort bij een puzzeltocht, soms geweldig voor de hand liggend! Dat maakt het ook veel uitdagender. Het was mijn tweede ervaring en wederom een goede.....Goed verzorgd, duidelijk uitgelegd

Jonkman 15-06-2019

Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Lisa de Bruin 19-09-2020

Het was een geslaagde dag, bedankt voor de goede service

Mevrouw Sandy 29-04-2023

We hebben een heel fijn weekend gehad en zullen het anderen aanraden.

Paula Griffioen 25-05-2019

Ik vond (en volgens mij geldt dit voor iedereen hier) de workshop echt fantastisch! Ontzettend leuke man die het gaf en leuk café waar het gehouden werd! Genoten hebben we! Dank en groet, Paula Griffioen

Arjan Wouters 09-12-2023
Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

T .Van der Weijde 22-04-2023

Zeer vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg mbt de puzzeltocht de geheimen van Volendam.
We hebben genoten!

Joyce Schuit 30-09-2023

Wij hebben echt een TOP dag en avond gehad. @Ramon: super bedankt voor je enthousiasme en goede begeleiding van ons zooitje ongeregeld. Mede dankzij jou hebben we een kroegentocht gehad die ons nog lang zal heugen.
 

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Ivana Vybochova 30-09-2023

Wij hebben fietsen verhuurd. Alles was goed geregeld. Personeel vriendelijk & behulpzaam. Top ervaring.

Mevrouw Laura 30-04-2023

Het was een supere leuke dag, fijne uitleg gehad voor de tour.