Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams

Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

35,00
29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Ontdek de leukste plekjes van Edam en Volendam op de fiets. Actief en uitdagend.

Ontvangst in Volendams eetcafé

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Alle deelnemers ontvangen een drankje naar keuze. Na het drankje neemt onze eventmanager het woord. We leggen het programma uit en delen de deelnemers in teams in. Het is tijd om te beginnen! We nemen jullie mee naar de startlocatie. Kijk de fietsen staan al klaar! 

En fietsen maar...

Jullie gaan op pad voor een leuke en uitdagende fietspuzzeltocht langs de leukste plekjes. Bij alle bezienswaardigheden gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Daarvoor moet je goed om je heen kijken, je gezonde verstand gebruiken en natuurlijk puzzelen. Zijn jullie in staat om alle locaties te vinden en juiste oplossingen te vinden? Een ding staat vast: één team gaat er met de hoofdprijs vandoor. Na twee uur zetten jullie de fiets weer terug.

Wie wint de prijs?

Alle deelnemers komen weer samen in een gezellig café. Hier ontvangen jullie een welverdiend drankje. Onze event manager neemt de boekjes in en telt de punten. Tijd voor de prijsuitreiking. Onze spelbegeleider vertelt eerst de goede antwoorden en dan stijgt de spanning. Dan juicht het winnende team en de teamleden slaan de armen in de lucht. Met een grote glimlach nemen zij de hoofdprijs in ontvangst. 

Fietspuzzeltocht combineren?

De Fietspuzzeltocht Edam Volendam combineer je eenvoudig met een lunch, foto in Volendams kostuum, boottocht of andere activiteiten.    

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Rozema 07-03-2020

De communicatie liep zeer prettig, vond het meedenken vanuit jullie zeer attent. Ga zo door, ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Jumbo 28-09-2019

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan. 

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.