Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams

Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

35,00
29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Ontdek de leukste plekjes van Edam en Volendam op de fiets. Actief en uitdagend.

Ontvangst in Volendams eetcafé

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Alle deelnemers ontvangen een drankje naar keuze. Na het drankje neemt onze eventmanager het woord. We leggen het programma uit en delen de deelnemers in teams in. Het is tijd om te beginnen! We nemen jullie mee naar de startlocatie. Kijk de fietsen staan al klaar! 

En fietsen maar...

Jullie gaan op pad voor een leuke en uitdagende fietspuzzeltocht langs de leukste plekjes. Bij alle bezienswaardigheden gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Daarvoor moet je goed om je heen kijken, je gezonde verstand gebruiken en natuurlijk puzzelen. Zijn jullie in staat om alle locaties te vinden en juiste oplossingen te vinden? Een ding staat vast: één team gaat er met de hoofdprijs vandoor. Na twee uur zetten jullie de fiets weer terug.

Wie wint de prijs?

Alle deelnemers komen weer samen in een gezellig café. Hier ontvangen jullie een welverdiend drankje. Onze event manager neemt de boekjes in en telt de punten. Tijd voor de prijsuitreiking. Onze spelbegeleider vertelt eerst de goede antwoorden en dan stijgt de spanning. Dan juicht het winnende team en de teamleden slaan de armen in de lucht. Met een grote glimlach nemen zij de hoofdprijs in ontvangst. 

Fietspuzzeltocht combineren?

De Fietspuzzeltocht Edam Volendam combineer je eenvoudig met een lunch, foto in Volendams kostuum, boottocht of andere activiteiten.    

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Van Gilst 28-08-2016

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids. Met vriendelijke groet, Monique.

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Esther Veerman 18-07-2020

Superleuk!

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Chantal Schermer 10-05-2019

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Knip 20-03-2019

Geen opmerkingen we hebben een super leuke dag gehad mede dankzij jullie geweldige puzzeltocht en de verzorging bij het havengat!

Fred Lautenbach 18-07-2020

We hebben een fijne dag gehad.

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden een aangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Brandweer Woerden 29-08-2020

Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.