Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams

Fietspuzzeltocht door Edam Volendam in teams
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

35,00
29,50
p.p. incl BTW

Ontdek de leukste plekjes van Edam en Volendam op de fiets. Actief en uitdagend.

Ontvangst in Volendams eetcafé

We heten jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Alle deelnemers ontvangen een drankje naar keuze. Na het drankje neemt onze eventmanager het woord. We leggen het programma uit en delen de deelnemers in teams in. Het is tijd om te beginnen! We nemen jullie mee naar de startlocatie. Kijk de fietsen staan al klaar! 

En fietsen maar...

Jullie gaan op pad voor een leuke en uitdagende fietspuzzeltocht langs de leukste plekjes. Bij alle bezienswaardigheden gaan jullie op zoek naar één of meerdere woorden. Daarvoor moet je goed om je heen kijken, je gezonde verstand gebruiken en natuurlijk puzzelen. Zijn jullie in staat om alle locaties te vinden en juiste oplossingen te vinden? Een ding staat vast: één team gaat er met de hoofdprijs vandoor. Na twee uur zetten jullie de fiets weer terug.

Wie wint de prijs?

Alle deelnemers komen weer samen in een gezellig café. Hier ontvangen jullie een welverdiend drankje. Onze event manager neemt de boekjes in en telt de punten. Tijd voor de prijsuitreiking. Onze spelbegeleider vertelt eerst de goede antwoorden en dan stijgt de spanning. Dan juicht het winnende team en de teamleden slaan de armen in de lucht. Met een grote glimlach nemen zij de hoofdprijs in ontvangst. 

Fietspuzzeltocht combineren?

De Fietspuzzeltocht Edam Volendam combineer je eenvoudig met een lunch, foto in Volendams kostuum, boottocht of andere activiteiten.    

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marieth Groot 12-06-2021

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Richard Wittens 07-03-2020

Het was een goed verzorgde dag. Ik wil zeker nog benadrukken dat we het meedenken erg hebben gewaardeerd.

Van Halderen 04-06-2021

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Roy en Emmelien 08-05-2021

Goed en leuk georganiseerd arrangement

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Christina 26-11-2022

Vanbinnen een mooie winkel/locatie. Ontzettend vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam personeel. Aanrader om daar een workshop te doen!

De Ruiter 19-03-2019

Goed geregeld, liep goed in elkaar over en alles lekker dicht bij elkaar. Eten was niet alles zoals we besteld hadden maar prima opgelost. Foto leuk maar wel erg routine matig, maar begrijp met zoveel toeristen dat het niet anders kan bijna.

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Jan Schilder 11-07-2020

Ik vond het heel leuk. Spannend.. Leuke uitdagende vragen. En nog zelf gewonnen ook... TOP!

Lieke van der Vleuten 01-08-2020

Wij hebben het echt super leuk gehad in Volendam! Echt een top organisatie. Goede communicatie vooraf, overal wisten ze meteen wat wij kwamen doen en iedereen reageerde even enthousiast. Super leuke begeleiding!! Kroegentocht meteen heel gezellig.. eigenlijk alleen maar lof voor jullie. Ik raad jullie zeker aan bij anderen en als ik zelf nog eens naar Volendam kom met een groep, weet ik jullie zeker te vinden.

Alberta 04-11-2022

We hebben een hele leuke middag gehad!

Mevrouw van der Meer 20-02-2021

Wat een leuke combinatie. We hebben ontzettend gelachen tijdens de workshop Volendams leren. In de Holland Quiz werden leuke, maar soms ook wel lastige vragen gesteld. Deze twee activiteiten pasten écht bij onze groep. We komen zeker een keer naar Volendam!