De Volendam Belevenis

9,3 zeer goed
De Volendam Belevenis
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW


De Volendam Belevenis

Ontdek Volendam op een Originele Manier met de Volendam Belevenis Quiz!

Wil je Volendam echt leren kennen op een leuke en interactieve manier? Dan is de Volendam Belevenis Quiz precies wat je zoekt! Deze unieke ervaring biedt niet alleen een kans om je kennis over het beroemdste dorp van Nederland te testen, maar ook om op een originele manier nieuwe weetjes en feiten over Volendam te ontdekken. Met thema's in woord, beeld én geluid, belooft deze quiz een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Thema’s in Woord, Beeld én Geluid

De Volendam Belevenis Quiz behandelt een breed scala aan onderwerpen, elk gepresenteerd op een boeiende en vermakelijke manier:

1. Geschiedenis van Volendam: Ontdek de oorsprong van Volendam aan de hand van historische beelden en interessante feiten. Leer alles over de naam Volendam, de traditionele Volendamse vissersboten, belangrijke monumenten en de iconische Volendamse klederdracht.

2. Volendam & De Palingsound: Luister naar de grootste hits uit Volendam en raad welke unieke records aan deze hits verbonden zijn. Bekijk leuke videoclips en test je kennis van de Volendamse muziekscene.

3. Volendamse Taal: Ontdek het unieke Volendamse dialect en leer hoe Volendammers onderling communiceren. Raad de betekenis van typische Volendamse woorden en uitdrukkingen en krijg inzicht in de lokale taal en cultuur.

4. Volendam - Waar Niet Waar: Test je kennis over Volendam met een reeks stellingen en ontdek welke beweringen waar zijn en welke niet. Een leuke uitdaging om te zien hoe goed je Volendam écht kent!

5. Volendam & TV: Bekijk leuke en hilarische beelden. Laat je verrassen door interessante weetjes over Volendam die je misschien nog niet kende.

Interactieve Quizervaring

De Volendam Belevenis Quiz is niet zomaar een quiz. Het is een interactieve ervaring waarbij alle deelnemers in teams worden ingedeeld. Gebruik je mobiele telefoon als stemkastje en werk samen met je team om de vragen te beantwoorden. Eén ding is zeker: bij deze quiz leer je niet alleen veel, maar zul je ook gegarandeerd veel plezier hebben! Bij aankomst wordt een drankje aangeboden, zodat je optimaal kunt genieten.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Reina Kralt 01-06-2024
Van Leeuwen 17-03-2024

Wij hebben en leuke dag gehad en zullen het zeker aanbevelen bij anderen!

PregFit, Chantal 13-03-2024

Het was in 1 woord geweldig

Martijn de Ruiter 02-03-2024
Liselot ter Harmsel 03-02-2024

Was een leuke en drukke dag!

Annemarie Koppens, KC de Duizendpoot 07-10-2023
Nikki de Klark 07-05-2023
Moniek 03-05-2023
PV Spiker, Romy Bambach 13-04-2023

Super goed georganiseerd en begeleid.. zullen zeker jullie onthouden of promoten.
Nogmaals bedankt

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Reina Kralt 01-06-2024
Van Leeuwen 17-03-2024

Wij hebben en leuke dag gehad en zullen het zeker aanbevelen bij anderen!

PregFit, Chantal 13-03-2024

Het was in 1 woord geweldig

Martijn de Ruiter 02-03-2024
Liselot ter Harmsel 03-02-2024

Was een leuke en drukke dag!