Top 2000 Popquiz

9,0 zeer goed
Top 2000 Popquiz
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW

Leuke muziekquiz met bedrijf, team of afdeling in het muzikaalste dorp van Nederland.
 

Ontvangst met borrel in Volendams café

In ons café aan de haven heet onze quizmaster jullie van harte welkom. Eerst schenken wij voor jullie een borrel in. Zo ontstaat er direct een feestelijke sfeer. De presentator deelt de teams in en legt uit hoe de quiz eruit ziet. Ook krijgt elk team een stemkastje. Zijn jullie er klaar voor?

Top 2000: laat je horen!

Tijdens de quiz stellen we jullie vragen over de grootste hits van de afgelopen 25 jaar. Deze vragen zijn ingedeeld in verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld Internationaal en Hollandse hits. Daarnaast bevat elke categorie leuke muziek- en filmfragmenten. Wedden dat jullie het meezingen niet kunnen laten? Natuurlijk tellen ook bij deze quiz de punten. Je scoort de meeste punten als je zo snel mogelijk het juiste antwoord kiest. Maar dat valt vaak niet mee. Om de spanning erin te houden toont onze quizmaster regelmatig de tussenstand. Maar…

Welk team pakt de prijs?

Natuurlijk kan er maar één team winnen. Onze quizmaster huldigt het team met de meeste punten. Wij belonen deze muziekkenners met een originele prijs. Van harte gefeliciteerd.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016
Henk Bruin 18-02-2023
IJbouw, Yvonne Meijer 22-12-2022

Het was weer geweldig! Heel veel dank!
 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016
Henk Bruin 18-02-2023
IJbouw, Yvonne Meijer 22-12-2022

Het was weer geweldig! Heel veel dank!