Escape Game - Kraak de Kluis

8,0 zeer goed
Escape Game - Kraak de Kluis
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

19,50
p.p. incl BTW


Escape Game - Kraak de Kluis

Welke collega's houden hun hoofd cool tijdens de Escape Game - Kraak de Kluis en gaan er met de winst vandoor? 

Wij heten alle deelnemers van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Bij binnenkomst delen wij jullie direct in teams in en schenken wij voor alle deelnemers een drankje in. Dan gaan we van start. In het midden van de ruimte staat een kluis op tafel. Het is aan jullie om te ontdekken hoe deze kluis gekraakt moet worden. Het aankomende uur krijgt ieder team opdrachten en puzzels aangereikt. De eerste puzzel ligt op tafel. Wat moeten jullie hiermee? Communiceer met elkaar en vooral belangrijk: lees goed wat er staat. Soms is een deel van de puzzel aanwezig en soms gelijk de hele puzzel. Welk team houdt zijn hoofd cool en combineert de opdrachten op de juiste manier? Dan horen we een enthousiast geluid. Het eerste team heeft de code ontdekt. Zij gaan proberen de kluis te kraken. Maar helaas! Ze hebben niet alle cijfers goed. De spanning stijgt, want de andere teams zijn ook in de buurt van de eindcode. Meerdere teams doen een poging, maar het is lastig. Want de kluis is nog steeds niet geopend. En dan is het moment daar. Één van de teams weet het nu zeker. Dit is de eindcode. De code wordt ingevuld, het slot wordt omgedraaid en JA! De kluis is gekraakt. Het winnende team belonen wij met een passende prijs. Inclusief drankje (bier, wijn of fris).

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.