Rondleiding met step

8,0 zeer goed
Rondleiding met step
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
1,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Verken Volendam op een coole kick bike met een gids in Volendams kostuum.

Lijkt het je leuk om Volendam met een step te ontdekken? Dan is de rondleiding met step een echte aanrader. Op een step zoef je geruisloos door de Volendamse haven en de omliggende straatjes en steegjes. Onze gids kent de leukste plekjes als geen ander en laat jullie de hotspots zien van het wereldberoemde dorpje. Natuurljk bezoek je visafslag, Hotel Spaander, de vissershaven en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Natuurlijk mag bij een goede rondleiding een paar smakelijke anekdotes niet ontbreken. Kortom: Met een step ontdek je op een originele manier de mooiste plekjes van Volendam en hoef je niets van het prachtige dorp te missen.

Combineer & Profiteer

De steptocht met gids is eenvoudig te combineren met een foto in klederdracht, boottoct, quiz of avondarrangement. 

 

 

 

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.