Bedrijfsuitje Holland Quiz Diner

9,8 zeer goed
Bedrijfsuitje Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Geniet van een gezellige Holland Quiz in combinatie met een smakelijk driegangendiner.

Op zoek naar een leuk avondvullend bedrijfsuitje? Dan is het Holland Quiz Diner een leuk idee. Het Holland Quiz Diner is een origineel bedrijfsuitje met een smakelijk driegangendiner en een supergezellige Holland Quiz met stemkastjes. Bij aankomst in het eetcafé heet onze spelbegeleider jullie van harte welkom. Tijdens deze ontvangst serveren wij alvast de eerste gang inclusief een lekker drankje. Dit voorgerecht bestaat uit twee soorten soep inclusief stokbrood. Na het voorgerecht is het tijd voor teambuilding. Jullie quizmaster legt de quiz uit en alle deelnemers worden in teams ingedeeld. Vervolgens stellen wij jullie de meest uiteenlopende vragen over ons mooie kikkerlandje. Alle vragen zijn in diverse categorieën ingedeeld: topografie, geschiedenis, sport, muziek en algemene weetjes. De vragen zijn behoorlijk uitdagend. En weet je wat je het nog leuker maakt? De quiz bevat zeer veel leuke muziek- en beeldfragmenten. We onderbreken het eerste gedeelte van de quiz. Want het hoofdgerecht komt eraan. Dit menu bestaat uit een keuze van een heerlijk vlees- vis- of vegetarisch gerecht. Aanvallen maar! Na het hoofdgerecht is het tijd voor het tweede gedeelte van de quiz. Nog meer leuke en verrassende vragen. Houd je concentratie vast, anders verspeel je nog je voorsprong. Het blijft spannend tot de laatste vraag, want in de laatste ronde zijn dubbele punten te verdienen. Dan is het tijd voor de prijsuitreiking. Welk team heeft de meeste punten gescoord? Dit team team begint nu heel hard te juichen. Natuurlijk belonen wij deze uitzinnige deelnemers met een originele prijs. Iedereen kan nu weer blij zijn, want het dessert komt eraan. Jullie genieten nog even na van een smaakvol dessert.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

HVC Grondstoffen, Dympfna Le Feber 09-07-2023

De hapjes en drankjes duurde iets langer met een grote groep maar verder top geregeld.

Denise Soffner 04-04-2024
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

HVC Grondstoffen, Dympfna Le Feber 09-07-2023

De hapjes en drankjes duurde iets langer met een grote groep maar verder top geregeld.

Denise Soffner 04-04-2024