Sing a Long Diner

8,5 zeer goed
Sing a Long Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,50
p.p. incl BTW

Zing samen met een Volendamse zangeres in het muzikaalste dorp van Nederland inclusief driegangendiner. 

Het is zover! Je gaat samen met collega’s zingen! Dat brengt een hoop gezelligheid en energie tijdens het diner. Een Volendamse zangeres heet jullie van harte welkom in een eetcafé aan de Volendamse haven. Ze is er klaar voor om alle deelnemers vanavond de sterren van de hemel te laten zingen. Maar: first things first. Want een goede start is het halve werk. Wij schenken voor iedereen een drankje naar keuze in en wij serveren een smakelijk voorgerecht. Dan is het tijd om de liedjes te selecteren. De zangeres deelt de boekjes uit. Voelen jullie iets voor ‘Leef’ van Dré Hazes of kiezen jullie voor een gouwe oude zoals ‘One Way Wind’ van The Cats? Gaan jullie voor een duet van Monique Smit en Tim Douwsma of toch liever Nick & Simon? Is er misschien zelfs een collega die een solo durft weg te geven? Niets is te gek tijdens de Sing a Long. Na 30 minuten is het tijd voor het hoofdgerecht met keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Nog iets te drinken? Dat kan! Zodra iedereen is uitgegeten gaan we door met de tweede set. Er staan nog vele gezellige platen op het programma. Échte Hollandse en Volendamse meezingers. Zien we daar nou een polonaise ontstaan? Voordat jullie het doorhebben is er alweer een half uur voorbij. Als afsluiter serveren een heerlijk dessert. Smullen maar! Tijdens de Sing a Long zijn de liedjes opgenomen met een Voice recorder. Met een voldaan gevoel nemen jullie de USB met opnames in ontvangst. Een leuke herinnering aan jullie avondje uit in Volendam!

Programma:

18.00 uur: Welkom met aansluitend voorgerecht
18.45 uur: Sing a Long ronde 1
19.15 uur: Hoofdgerecht
20.00 uur: Sing a Long ronde 2
20.30 uur: Dessert
21.00 uur: Einde programma

* Begintijd kan in overleg worden vastgesteld
* Ook mogelijk in combinatie met andere spelprogramma's 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.