Puzzeltocht de Geheimen van Volendam & Marken

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam & Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3,75 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
19,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam & MarkenPuzzeltocht de Geheimen van Volendam & MarkenPuzzeltocht de Geheimen van Volendam & MarkenPuzzeltocht de Geheimen van Volendam & Marken

Ontdek de Geheimen van Volendam en Marken tijdens een puzzeltocht door twee voormalige vissersdorpen. Inclusief retourticket voor de rondvaartboot.

Puzzeltocht Volendam Marken: Ontdek de geheimen Wil je op een originele manier de leukste bezienswaardigheden van Volendam en Marken ontdekken? Dan is een puzzeltocht een echte aanrader. Met deze puzzeltocht zie je meer van de omgeving en kom je meer te weten over deze voormalige vissersdorpen.

De tour start vanuit de haven van Volendam. Na de uitleg zijn jullie klaar om de hoogtepunten van Volendam te ontdekken. Met het puzzelboekje vind je snel en eenvoudig de weg naar deze unieke locaties. Denk hierbij aan het Stolphoevekerke, de visafslag en het oudste woonwijkje, het Doolhof. Bij elke locatie vind je leuke weetjes en natuurlijk puzzelvragen. Wanneer je de puzzelvragen goed beantwoordt, vind je woorden. Vind je alle woorden? Dan is de kans groot dat je alle geheimen gaat ontdekken. Dat wil je toch?

Jullie gaan boord van de rondvaartboot voor een bezoek aan het voormalige eiland Marken. De kapitein vaart jullie in ongeveer 30 minuten van de haven van Volendam naar de haven van Marken. Trek in een drankje? Geen probleem! Aan boord bestel je eenvoudig een drankje naar keuze. Liever buiten zitten en genieten van het unieke uitzicht? Dat is natuurlijk ook prima! Natuurlijk willen jullie ook de leukste plekjes van Marken ontdekken. Mooi! Want de tour brengt jullie langs alle hotspots van het voormalige eiland in de Zuiderzee. De tour brengt jullie langs de verschillende buurtjes, de huizen op palen en de souvenirswinkel van Sijtje Boes. Maar ook voor gezelligheid zit je op Marken goed. Bestel een visje bij de viskraam of geniet van een drankje op een terras aan de haven.

Na de boeiende tour over het schiereiland varen jullie terug naar mooi Volendam.  Zijn jullie in alle geheimen te ontrafelen?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Van Gilst 28-08-2016

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids. Met vriendelijke groet, Monique.

Chelina Lankhaar 07-03-2020

Hartelijk dank voor een supergezellig vrijgezellenfeest!!

De Boer 16-08-2020

De leukste plekjes van Volendam en Marken ontdekt en lekker geluncht in leuk café op Marken! Aanrader!

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Douglas 26-09-2020

Ik vond het ontzettend fijn om met jullie samen te werken!! Ik raad iedereen jullie aan. Ondanks grote groep en chaotische meiden bleven jullie vriendelijk, netjes en vooral wat mij aantrok zo makkelijk! Niets was teveel of te moeilijk. We hebben een hele top dag gehad en zeker door het weer ook. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet! Liefs Kim en Tamara Douglas.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Tonny Angenent 27-08-2016

Hallo Ramon, Nogmaals hartelijk dank het was echt TOP, niet één die iets op te merken had, (hadden ze waarschijnlijk ook niet gedurfd, grapje) ha ha. Nogmaals dank en we zullen jullie ongetwijfeld aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!