Laser Kleiduiven Schieten

9,6 zeer goed
Laser Kleiduiven Schieten
Informatie.
Van 5 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

20,00
p.p. incl BTW


Laser Kleiduiven SchietenLaser Kleiduiven SchietenLaser Kleiduiven SchietenLaser Kleiduiven SchietenLaser Kleiduiven Schieten

Ontdek welke collega het beste kan schieten tijdens de buitenacitviteit: Laser Kleiduiven Schieten. 

 

Ga samen met collega’s de uitdaging aan om zoveel mogelijk kleiduiven uit de lucht te schieten. Bij aankomst heet een instructeur jullie van harte welkom. De geweren, de schijven en het scorebord staan klaar. Maar voordat jullie aan de slag gaan legt de instructeur uit hoe het werkt. Wanneer je aan de beurt bent, krijg je een omgebouwd jachtgeweer. Hier komt een infrarode straal uit waarmee je de kleiduiven (schijven) uit de lucht kunt schieten. Je schiet met 5 personen tegelijk. Raak je de schijf? Dan verdien je punten. De schijven kunnen tot wel 50 meter de lucht in geschoten worden. Tegenover jullie staat een digitaal scorebord waarmee de punten direct zichtbaar zijn. Welke collega is de schutter van de dag en gaat er met de winst vandoor? Natuurlijk belonen wij de beste schutter met een passende prijs.

Locatie:
Laser Kleiduiven schieten wordt georganiseerd in Volendam. Het is ook mogelijk om de activiteit op locatie te organiseren. Voor deze activiteit is een groot grasveld op een privé terrein nodig.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nynke van der Hem 17-03-2024

De dag was goed geregeld en we voelden ons heel welkom :)

Lex de Gier 21-10-2023

Erg leuk, begleiding en uitleg was helemaal goed, gaan we nog een keer doen!

Sabine 09-07-2023

De begleider was erg tof maakte er echt wat leuks van

Louis Bond 24-06-2023
Ria van der Stelt 19-02-2023
Martijn Keij 10-12-2022
Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nynke van der Hem 17-03-2024

De dag was goed geregeld en we voelden ons heel welkom :)

Lex de Gier 21-10-2023

Erg leuk, begleiding en uitleg was helemaal goed, gaan we nog een keer doen!

Sabine 09-07-2023

De begleider was erg tof maakte er echt wat leuks van

Louis Bond 24-06-2023
Ria van der Stelt 19-02-2023