Wie is de Slimste Collega?

8,5 zeer goed
Wie is de Slimste Collega?
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

17,50
p.p. incl BTW

Op zoek naar ‘de Einstein’ van jullie bedrijf, team of afdeling. 

Altijd al willen weten wie de slimste collega is? Deze quiz laat zien welke collega onterecht naast zijn / haar schoenen loopt of juist bescheiden is over zijn / haar talenten.

Ontvangst in café  

In een Volendam café heet onze quizmaster alle ‘Einsteins’ van harte welkom. Natuurlijk mag hierbij een drankje niet ontbreken. Vervolgens delen wij alle deelnemers in teams in en elk team krijgt een stemkastje.

De eerste ronde: Op zoek naar de slimste teams

In de eerste ronde stellen we uitdagende vragen over: 

  • Geschiedenis
  • Topografie
  • Taal
  • Muziek
  • Sport
  • Algemene kennis

Welk team beantwoordt goed én snel de vragen en scoort de meeste punten?

Finaleronde: Er kan er maar één de slimste zijn

In deze ronde spelen alleen de deelnemers van de beste teams tegen elkaar. Het is nu één tegen één. We leggen de finalisten een aantal pittige vraagstukken voor. Deze opdrachten zijn een uitgebalanceerde mix van de eerder genoemde thema’s. Welke collega blijft cool en scoort en sleept de meeste punten binnen?  

Prijsuitreiking

Onze quizmaster is klaar voor de prijsuitreiking. Welke collega mag zich een jaar lang de slimste collega noemen? Natuurlijk verdient deze ‘Einstein’ naast eeuwige roem een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Sandra Bootsman 25-09-2021

We zullen het nog lang moeten aanhoren van onze collega's dat zij het meest slim zijn. Maar wat een leuke quiz! We hebben enorm gelachen. 

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Sandra Bootsman 25-09-2021

We zullen het nog lang moeten aanhoren van onze collega's dat zij het meest slim zijn. Maar wat een leuke quiz! We hebben enorm gelachen. 

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!