Bedrijfsuitje Escape game Arrangement

9,1 zeer goed
Bedrijfsuitje Escape game Arrangement
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
6 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW

Verras je collega's met deze leuke combinatie van escape game: kraak de kluis, puzzeltocht, foto in kostuum en driegangendiner. 

13:00 - 14:00
Escape Game - Kraak de Kluis

Wij heten alle deelnemers van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Bij binnenkomst delen wij jullie direct in teams in en schenken wij voor alle deelnemers een drankje in. Dan gaan we van start. In het midden van de ruimte staat een kluis op tafel. Het is aan jullie om te ontdekken hoe deze kluis gekraakt moet worden. Het aankomende uur krijgt ieder team opdrachten en puzzels aangereikt. De eerste puzzel ligt op tafel. Wat moeten jullie hiermee? Communiceer met elkaar en vooral belangrijk: lees goed wat er staat. Soms is een deel van de puzzel aanwezig en soms gelijk de hele puzzel. Welk team houdt zijn hoofd cool en combineert de opdrachten op de juiste manier? Dan horen we een enthousiast geluid. Het eerste team heeft de code ontdekt. Zij gaan proberen de kluis te kraken. Maar helaas! Ze hebben niet alle cijfers goed. De spanning stijgt, want de andere teams zijn ook in de buurt van de eindcode. Meerdere teams doen een poging, maar het is lastig. Want de kluis is nog steeds niet geopend. En dan is het moment daar. Één van de teams weet het nu zeker. Dit is de eindcode. De code wordt ingevuld, het slot wordt omgedraaid en JA! De kluis is gekraakt. Het winnende team belonen wij met een passende prijs. Inclusief drankje (bier, wijn of fris).

14:00 - 16:00
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Tijdens de puzzeltocht de Geheimen van Volendam bezoek je de mooiste plekjes van Volendam, zoals de Visafslag , de kleine huisjes op het Doolhof, de Vincentiuskerk en Hotel Spaander. Ook vind je een vraag over Volendamse artiesten en bekijk je een videoclip van één van de grootste kermishits. Bij elke bezienswaardigheid ontdek je leuke weetjes en feiten, maar natuurlijk stellen we ook uitdagende vragen. De antwoorden liggen niet voor het oprapen. Voor de juiste antwoorden moet je goed om je heen kijken. Als je alle juiste woorden hebt gevonden en ingevuld, ontdek je de Geheimen van Volendam. Zeker is dat je na deze puzzeltocht meer weet dan een gemiddelde Volendammer.

16:00 - 16:30
Foto in klederdracht

Jullie gaan gezamenlijk op de foto in Volendams kostuum. Alle bekende Volendammers en sterren vanuit de hele wereld gingen je voor. Tijdens het omkleden is het heel gezellig en kan er veel om elkaar gelachen worden. Natuurlijk krijgen alle deelnemers een foto mee naar huis. Ook is één extra grote foto inbegrepen.

17:00 - 19:00
Driegangendiner [Havengat]

Aan de rand van het Markermeer serveren wij een smakelijk driegangendiner. Dit diner bestaat uit: 

Verse tomatensoep van pomodori tomaat 
***
Supersaté,  spies van 250gr met kroepoek en pittige satesaus of
Gebakken kibbeling met remouladesaus of
Harbors gate burger, home made met gemarineerde uitjes pancetta en cheddar
Geserveerd met patat en salade
***
Chocolade brownie met slagroom

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Sandra van der Hoorn 23-02-2024

Leuke middag gehad!

Ria Ringeling 17-06-2023

We hebben een hele leuke dag gehad, alles was zeer goed geregeld en het programma was goed op elkaar afgestemd. Zowel de lunch als het diner was erg goed.

Popkes 17-06-2023
Marlieke Geijsel 26-05-2023
Bianca 10-12-2022

Was een leuk uitje. Bedankt voor alles! 

Dierenambulance Waterland 18-11-2022

We hebben een zeer geslaagde dag en avond gehad met elkaar. Hartelijk dank.

GGZ 08-11-2022

Het was heel erg leuk! Paste goed bij waar we naar zochten. Leuk afwisselend programma, iedereen blij!

Odion 07-10-2022

De puzzeltocht vonden wij uitdagend. De escape game was erg leuk om te doen. We hebben erg gelachen. Onze gids Linsey was vriendelijk en gezellig. Daar waren wij erg blij mee.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Sandra van der Hoorn 23-02-2024

Leuke middag gehad!

Ria Ringeling 17-06-2023

We hebben een hele leuke dag gehad, alles was zeer goed geregeld en het programma was goed op elkaar afgestemd. Zowel de lunch als het diner was erg goed.

Popkes 17-06-2023
Marlieke Geijsel 26-05-2023
Bianca 10-12-2022

Was een leuk uitje. Bedankt voor alles!