Ik Hou van Holland Puzzeltocht - Bedrijfseditie

9,3 zeer goed
Ik Hou van Holland Puzzeltocht - Bedrijfseditie
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW


Ik Hou van Holland Puzzeltocht - BedrijfseditieIk Hou van Holland Puzzeltocht - Bedrijfseditie

Welk team heeft de meeste Holland-kennis? Dat testen we tijdens de meest Hollandse activiteit van de Volendamse dijk.

ONTVANGST MET DRANKJE
We heten alle collega’s van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Voor je het weet genieten jullie van jullie eerste drankje. Zo ontstaat er direct een feestelijke sfeer. Na het indelen van de teams kan de Holland Tour beginnen. 

Volendam is het meest Hollandse dorp van Nederland. Waar anders vind je meer Holland? Denk bijvoorbeeld aan de klederdracht, de vissershaven met traditionele kwakken (vissersboten) en het uitzicht op de voormalige Zuiderzee. 

Tijdens de tour ontdek je de mooiste bezienswaardigheden, zoals de visafslag, Hotel Spaander, het stolphoevekerkje en de kleine huisjes in het Doolhof. Bij alle locaties gaan jullie op zoek naar antwoorden. Zijn jullie in staat om deze antwoorden te vinden. Een ding is zeker: Je vindt de antwoorden niet op Google.nl.  

Tijdens de puzzeltocht staan er meer uitdagingen op jullie te wachten. In welk team zitten de grootste kaaskoppen? Die winnen de kaasproeverij. En in welk team zitten de taalkenners? Die scoren de meeste punten bij de taaltest. Maar ook creatieve teams kunnen voordeel behalen door een klomp zo mooi mogelijk te beschilderen. 

PRIJSUITRIEIKING
Aan het einde van de tocht komen de teams weer bij elkaar. Wij tellen de punten. Ook geven wij punten voor de creatieve opdracht. Dan vertellen we nog even hoe de score tot stand is gekomen. Welk team kent de grootste taalkenners en welk team faalde bij de kaasproeverij? Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar een team de winnaar zijn. Natuurlijk belonen wij het meest Hollandse team met een Hollands prijzenpakket.  

    

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.