Bedrijfsuitje en personeelsuitje Volendam
De leukste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes
Onvergetelijke bedrijfsfeesten
15 jaar uitjes en personeelsuitjes specialist
100 unieke uitjes en teamuitjes

Top 5 Bedrijfsuitjes Volendam

Gespot! Je bent op zoek naar een bedrijfsuitje in Volendam. Je weet alleen nog niet zo goed hoe je de dag wilt invullen. Je wilt dat alle deelnemers enthousiast zijn over het programma, maar met zoveel verschillende meningen valt dat soms niet mee. Om je op weg te helpen hebben wij een top 5 bedrijfsuitjes samengesteld die geschikt zijn als bedrijfsuitje in Volendam.

1. Escape Game Arrangement

Daag je collega’s uit tijdens het Escape Game Arrangement in Volendam. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Aan de hand van verschillende opdrachten en puzzels moeten de teams zo snel mogelijk de kluis kraken. Welk team gaat er met de prijs én eeuwige roem vandoor? Na de escape game verkennen jullie Volendam op eigen gelegenheid. Uiteraard mag een foto in Volendams kostuum niet ontbreken aan het dagje uit. De dag sluiten jullie af met een smakelijk driegangendiner aan de dijk in Volendam.

2. Zeilwedstrijd Botters Volendam

Ben je op zoek naar een uniek personeelsuitje in Volendam? Kies dan voor de zeilwedstrijd met botters op het Markermeer. Tijdens dit originele uitje stap je aan boord van authentieke zeilschepen. De kapitein verrast jullie met verhalen over het reilen en zeilen aan boord, de visserij en Volendam als voormalig vissersdorp. Natuurlijk moet er ook nog iets gedaan worden. Want winnen doe je niet met je handen in de zakken. Samen bedenken jullie een plan om de andere botters voor te blijven. Welk team houdt zijn hoofd koel en wint de botterrace in Volendam?

3. Happen Stappen Varen

Tijdens dit uitje ervaar je een originele combinatie van varen en een driegangendiner. Het uitje start met de wereldberoemde foto in Volendamse klederdracht: dat is nog eens een leuke herinnering voor op kantoor. Dan stappen jullie aan boord van een comfortabele rondvaartboot. Na 30 minuten varen jullie de haven van Marken binnen. Eerst verkennen jullie het voormalige eiland Marken met een verkenningstocht en daarna gaan jullie aan tafel voor een smakelijk voorgerecht. Zijn jullie klaar om weer aan boord te stappen? In Volendam heten wij jullie van harte welkom bij het volgende restaurant voor het hoofdgerecht en dessert.

4. Volendam Marken in 1 dag

Volendam en Marken op eigen gelegenheid verkennen met collega’s? Dat kan! De dag start met een smakelijk kopje koffie of thee en gebak. Dan stappen jullie aan boord van een comfortabele rondvaartboot. De vaartocht duurt 30 minuten. Onze verkenningstocht brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden. Na de wandelroute gaan jullie aan tafel voor een smakelijke lunch. Dan stappen jullie weer aan boord en is het tijd voor het vervolgprogramma in Volendam: de foto in Volendamse klederdracht en de puzzeltocht de Geheimen van Volendam.

5. Dagarrangement Aan de Volendams haven

Ook tijdens dit arrangement geniet je van een dagje Volendam op eigen gelegenheid. Bij aankomst heet een gids van Volendam Events jullie van harte welkom en legt het programma uit. Tijdens de puzzeltocht komen jullie langs de mooiste bezienswaardigheden op en rondom de Volendammer dijk. Lukt het jullie om alle antwoorden te vinden? Dan ontdekken jullie de Geheimen van Volendam. Ook maken jullie een foto in Volendams kostuum om de dag te vereeuwigen. Wandel in de eigen tijd nog langs de winkels of drink een drankje op één van de vele terrassen. De dag eindigt met een diner in een restaurant aan de haven.

Uiteraard zijn al onze uitjes naar wens en budget aan te passen. Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@volendamevents.com of telefonisch: 0299 323217.